Noticias

Peñíscola recibe este fin de semana a 850 agencias de viajes en la segunda Convención de DIT Gestión
29 noviembre 2019

Peñíscola recibe este fin de semana a 850 agencias de viajes en la segunda Convención de DIT Gestión

Més d'un miler d'agents turístics han arribat avui a Peníscola per assistir a la segona Convenció de DIT Gestió, a la qual s'han inscrit un total de 850 agències de viatges.

L'esdeveniment, que s'estendrà al llarg de tot el cap de setmana, preveu una intensa agenda en el Palau de Congressos de la localitat, així com activitats complementàries en la destinació, amb l'objectiu que els agents coneguen els recursos turístics de la ciutat.

Aquesta vesprada ha tingut lloc, en l'Edifici Sociocultural, l'acte de recepció dels invitats. L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, i la responsable de l'Àrea de Turisme, Raquel París han donat la benvinguda a tots els assistents i han fet lliurament al president de DIT Gestió, Jon Arriaga, d'un detall institucional. En el seu discurs, Martínez ha subratllat que "Peníscola és una ciutat hospitalària per la seua condició turística des de fa ja més de quatre dècades, i una de les principals destinacions turístiques de la costa mediterrània del nostre país", i ha afegit que "comptem amb la meitat de l'oferta d'allotjament de la província de Castelló i, per volum de negoci, ens situem en tercera posició de la Comunitat".

Per la seua banda, la regidora de l'Àrea de Turisme, Raquel París, ha valorat que "aquest esdeveniment és una oportunitat molt interessant per a la destinació, no només per la promoció que suposa que més de mil agents es donen cita en la ciutat i la coneguen de primera mà, sinó també per posar de manifest, una vegada més, la capacitat de Peníscola per acollir aquest tipus d'esdeveniments".

Interessant programació

A més de l'atractiu del mateix emplaçament de la ciutat papal, el programa de la convenció està ple d'incentius. L'empresari, professor universitaris i consultor, Emilio Duro, oferirà la conferència inicial sobre la motivació en el turisme i el perquè de l'empresa d'èxit.

El workshop permetrà als agents de viatges de DIT Gestió contactar amb un centenar de proveïdors de turisme, companyes aèries, creuers, hoteleria, etc. A més, simultàniament, es podran establir sinergies amb altres associats en blocs temàtics com la neu, el turisme de platja, etc. Els tallers abordaran qüestions com la fiscalitat en el món del turisme, les tendències del mercat en xarxes socials, el turisme receptiu temàtic o tècniques de venda.

També s'hi realitzarà una taula redona sobre el futur de les agències de viatges.

El president de DIT Gestió, Jon Arriaga, abordarà l'evolució dels 11 anys de trajectòria del grup d'agències de viatges independents, així com les novetats i perspectives de futur.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola