Noticias

;
07 abril 2010

La Banda de Música en la Semana Santa de Zamora

Per segon any consecutiu, la Banda de Música de l’Associació Musical “Verge de l’Ermitana” de Peñíscola s’ha desplaçat durant la festivitat de la Setmana Santa fins a la localitat de Zamora per a participar en les processons de la mateixa, declarades d’Interés Turístic Internacional. Així va participar acompanyant a distints passos procesonals, entre ells “la Verónica”, en tres processons distintes: el dijous i divendres a la tarde i el divendres a la matrinada i fins el migdia en la processó coneguda com “dels borratxos”, ja que dona inici a les 4 i mitja de la matinada i no acaba fins les 12 del matí.

Cal afegir, com a dada d’interés, que la Banda de Música ha incrementat i innovat el seu repertori de Semana Santa, amb la incorporació de peces com “el dolor de una madre”, “el cristo del Perdón”, “Cristo de la Sangre” i  “los clavos” entre d’altres, a les que s’afegixen les ja més conegudes com per exemple “Mater Mea”, “Santísimo Cristo” i “Fervor”. Es tal el grau de fervor i sentiment religiós, que la simple interpretació d’estes peces arranca els aplaudiments del públic congregat en l’entrada al Museu de la Setmana Santa quan finalitza la processó. I fins i tot els aplaudiments arriben a la Banda de Música si ha fet una bona interpretació.

Com a final del viatge, tots els músics gaudírem d’una visita a Segovia, acompanyada del corresponent menjar en un conegut restaurant amb plats típics de la localitat.

  Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola